Профспілки
районів області
Новини ФПО


ІНФОРМАЦІЙНА ДОШКА

Головна / Вітаємо Марію Вознюк з перемогою
 

За рішенням Міжнародної організації праці щороку, 28 квітня,  відзначають Всесвітній день охорони праці.

В Україні День охорони праці відзначають з 2006 року з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням.

В рамках відзначення Дня охорони праці в Україні традиційно відбувся Всеукраїнський  конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей - 2024», вже тринадцятий.

Цього року конкурс організували та провели  редакція журналу «Охорона праці» спільно з Федерацією профспілок України, Профспілкою працівників освіти і науки України за підтримки  Міністерства освіти та науки України, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та  організацій.

Організатором регіонального етапу конкурсу в області була обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України – голова Сергій Пугачов.

До конкурсу були залучені  не лише юні таланти, але й їхні батьки, вчителі, друзі, фахівці з охорони праці, представники профспілок, освітяни.

18 квітня  журі, до складу якого увійшли художники, фахівці з охорони праці, освітяни, представники Федерації профспілок України, Профспілки працівників освіти і науки України, Київської державної адміністрації, визначили переможців XIIІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей - 2024».

Фінальна частина конкурсу відбулася в Київському палаці дітей та юнацтва. Його просторі зали  прикрасили  близько 250 кращих малюнків з усіх регіонів України. П’ятнадцять авторитетних членів журі фіналу конкурсу у надскладних умовах  визначились з вибором дев’яти переможних малюнків.

За рішенням журі одним із переможців XIIІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей – 2024» стала учениця Бершадської  школи-ліцею № 1 ім. Анатолія Матвієнка Вінницької області Марія Вознюк, яка посіла II місце у першій віковій групі (від 6 до 10).

Учасників та переможців конкурсу привітав Григорій  Осовий – Голова Федерації профспілок України.

Президія Федерації профспілок області вітає Марію Вознюк з такою нелегкою перемогою у Всеукраїнському конкурсі і дякує організаторам конкурсу дитячого малюнку та дітям, які брали у ньому участь.

Віримо в наших дітей та їх мирне майбутнє!

Своїми щоденними справами наближаємо нашу Перемогу!

 

 
 
 
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ФПО
 

 

Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
Copyright(C) 2010. Федерація профспілок Вінницької області
Всі права захищені.
Дизайн та розробка:
Студія memCrab