Профспілки
районів області
Новини ФПО


ІНФОРМАЦІЙНА ДОШКА

Головна / Федерація профспілок області та Головне управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області підписали Угоду про співпрацю
 

     20 березня 2023 року в приміщенні Федерації профспілок області відбулася зустріч Президії ФПО з керівництвом Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області, в ході якої було підписано  Угоду про співпрацю між Головним управлінням Пенсійного фонду України у Вінницькій області та Федерацією профспілок Вінницької області.

    Голова Федерації профспілок області Микола Колесник та начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Олена Корчака поінформували про виконання попередньої Угоди та висловили своє бачення щодо подальшої співпраці.

   Олена Корчака поінформувала членів Президії ФПО про основні напрямки роботи органів Пенсійного фонду Вінниччини. Окремо зупинилася на нових функціях, які додалися фонду з минулого року, - це субсидії та пільги на оплату комунальних послуг, страхові виплати.

   Сторони зазначили, що Угода сприяла активізації спільної роботи щодо своєчасної виплати заробітної плати працівникам та сплаті в повному обсязі обов’язкових платежів і внесків до ПФУ роботодавцями підприємств, організацій і установ усіх форм власності. Відповідно до взятих зобов’язань здійснювався обмін інформацією про стан виплати заробітної плати та надходження внесків до Пенсійного фонду.

   Соціальні партнери висловили сподівання, що підписана Угода сприятиме дієвому захисту соціально-економічних прав та інтересів працівників області, особливо в умовах воєнного стану.

   Підводячи підсумки зустрічі Голова ФПО Микола Колесник наголосив на ролі соціального діалогу як інструменту забезпечення дотримання норм трудового законодавства в умовах воєнного стану. Зусилля усіх його сторін: держави, роботодавців та профспілок, у непростий для нашої країни час, мають бути спрямовані на недопущення порушення прав працівників, дотримання умов і гарантій гідного рівня життя людини.

   В ході зустрічі були дані відповіді на чисельні запитання.

 

 

 

 
 
 
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ФПО
 

 

Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
Copyright(C) 2010. Федерація профспілок Вінницької області
Всі права захищені.
Дизайн та розробка:
Студія memCrab