Профспілки
районів області
Новини ФПО


ІНФОРМАЦІЙНА ДОШКА

Головна / Вшанування Заслуженого працівника культури України Василя Бондарчука
 

   У ”Світлиці” Вінницького обласного Центру народної творчості вихованці та культурна громадськість Вінниччини вшановували прекрасного хореографа, Заслуженого працівника культури України Василя Захаровича Бондарчука – незмінного керівника народного ансамблю танцю профспілок України ”Ровесник” Відокремленого структурного підрозділу ”Технологічно-промисловий фаховий коледж ВНАУ”, якому виповнилося 50-років.

   Це були роки напруженої роботи і творчої наснаги, великої кількості концертів в різних країнах світу.

   Вихованка ”Ровесника” Ольга Маркова презентувала книгу-літопис ”Наші мрії і весни – усе це ”Ровесник”,  де розповідається про історію створення та славні творчі здобутки і традиції відомого не лише на Вінниччині, а й в Україні  хореографічного колективу, який за 50 років діяльності здобув славу справжньої перлини хореографії.

   Знаного керівника ансамблю ”Ровесник” привітав Микола Колесник - Голова Федерації профспілок області і вручив за дорученням Президії ФПО Василю Бондарчуку спеціальний Знак та Посвідчення про присвоєння Почесного звання ”Заслужений працівник профспілок Вінниччини”.

   Микола Колесник побажав Василю Захаровичу міцного здоров'я, довгих років активного творчого життя та мирного неба над головою, а ансамблю ”Ровесник” - творчого натхнення, процвітання і розвитку.



 
 
 
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ФПО
 

 

Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
Copyright(C) 2010. Федерація профспілок Вінницької області
Всі права захищені.
Дизайн та розробка:
Студія memCrab