Профспілки
районів області
Новини ФПО


ІНФОРМАЦІЙНА ДОШКА

Головна / Відбулася зустріч членів Президії ФПО з Богданом Мусієнком - начальником відділення НСПП у Вінницькій області
 

    В рамках Угоди про співпрацю між Федерацією профспілок Вінницької області та відділенням Національної служби посередництва і примирення у Вінницькій області на 2021 – 2026 роки  у Федерації профспілок  відбулася зустріч членів Президії ФПО з  Богданом Мусієнком - начальником відділення НСПП у Вінницькій області .

    Голова Федерації   Микола  Колесник, підкреслив важливість соціального діалогу, як інструмента у врегулюванні  трудових та соціально - економічних відносин, а також способу  захисту прав та інтересів членів профспілок.

    Начальник управління НСПП у Вінницькій області Богдан Мусієнко  поінформував  членів Президії ФПО  щодо  стану соціально-трудових відносин в області, зупинився  на проектах  змін в законодавстві щодо підтвердження репрезентативності профспілок.      Він привітав  обласну організацію профспілки працівників культури з підтвердженням репрезентативності та вручив Тетяні Побережній – першому заступнику Голови ФПО, голові обласної організації профспілки працівників культури  відповідне Свідоцтво.


 
 
 
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ФПО
 

 

Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
Copyright(C) 2010. Федерація профспілок Вінницької області
Всі права захищені.
Дизайн та розробка:
Студія memCrab