Профспілки
районів області
Новини ФПО


ІНФОРМАЦІЙНА ДОШКА

Головна / 14 грудня 2022 року Федерація профспілок області провела семінар-навчання фахівців членських організацій ФПО з питань правової, соціально-економічної, гуманітарної роботи профспілкових організацій в умовах воєнного стану
 

    14 грудня 2022 року Федерація профспілок області провела семінар-навчання фахівців членських організацій ФПО з питань правової, соціально-економічної, гуманітарної роботи профспілкових організацій в умовах воєнного стану.

    Модератором семінару виступила  заступник Голови ФПО Світлана Анпольська, яка акцентувала увагу присутніх на актуальності питань, що винесені на семінар.

   З презентацією ”Реєстрація на порталі Пенсійного фонду” виступив Вадим Шевчук - головний правовий інспектор праці Апарату ФПО. Він дав фахові роз’яснення особливостей реєстрації, навів конкретні приклади проблемних питань, що виникають при оформленні пенсії. Відповів на багаточисельні запитання присутніх.

   Про основні завдання колективно-договірної роботи на 2023 рік, головні державні соціальні стандарти та гарантії, затверджені Держбюджетом на 2023 рік та причини стрімкого зростання цін в Україні поінформувала Ірина Степанець - головний спеціаліст з питань соціально-економічної роботи Апарату ФПО.

   Відбулася фахова дискусія з вищеозначених питань.

  Підсумки семінару підвела Світлана Анпольська, яка зазначила, що з усіма методичними матеріалами можна ознайомитись на Веб-порталі ФПО.



 
 
 
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ФПО
 

 

Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
Copyright(C) 2010. Федерація профспілок Вінницької області
Всі права захищені.
Дизайн та розробка:
Студія memCrab