Профспілки
районів області
Новини ФПО


ІНФОРМАЦІЙНА ДОШКА

Головна / В Федерації профспілок області відбувся вебінар на тему:"Про особливості регулювання трудових відносин в умовах воєнного стану"
 

    18 квітня 2022 п.р. в Федерації профспілок області за участі Управління Держпраці у Вінницькій області  відбувся вебінар на тему: ”Про особливості регулювання трудових відносин в умовах воєнного стану”.

     Вебінар проходив також і в режимі  онлайн  на інтернет - платформі ZOOM, учасниками якого були представники профспілкових організацій та роботодавців області.

     Відкриваючи вебінар, Голова ФПО Микола Колесник повідомив, що з 24 березня набув чинності Закон України ”Про особливості регулювання трудових відносин в умовах воєнного стану”, відповідно до якого змінено трудові відносини щодо оформлення та звільнення працівників, зміни істотних умов праці та відпусток, облік робочого часу та графік роботи тощо.

      З інформаціями виступили:

 -                    Здійснення державного нагляду за додержанням законодавства про працю в умовах воєнного стану - Володимир Марунько –начальник Управління Держпраці у Вінницькій області;

-                    Щодо застосування Закону України Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану- Вадим Шевчук – головний правовий  інспектор праці Апарату ФПО.

      По завершенню вебінару модератори відповіли на запитання профспілкового активу області.

 
 
 
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ФПО
 

 

Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
Copyright(C) 2010. Федерація профспілок Вінницької області
Всі права захищені.
Дизайн та розробка:
Студія memCrab