Профспілки
районів області
Новини ФПО


ІНФОРМАЦІЙНА ДОШКА

Головна / Про участь профспілок Вінницької області у спротиві народу України віроломному агресору росії
 

Інформація
про участь профспілок Вінницької області у спротиві народу України віроломному агресору росії
Шановні спілчани, друзі, Вінниччани!


З часу коли російська держава, попираючи усі норми моралі і права, напала на Україну і розв’язала страшну війну на знищення нашої Батьківщини, Збройні Сили України, силові структури, добровольці, безстрашно захищають нашу країну і нищать ворога, а усе населення області мобілізувалося на підтримку захисників України.
В цей нелегкий час Федерація профспілок області та її членські організації зайняли активну позицію і спрямовують свою діяльність на підтримку військових та потерпілих наших спілчан, земляків від ворога.
Президія ФПО організувала збір коштів і через благодійний Фонд ФПО “Профспілковий” закуповуємо ліки, медичне приладдя, продукти харчування, одяг тощо, і  надаємо посильну, вкрай необхідну  допомогу потерпілим, пораненим, закладам охорони здоров’я і територіальної оборони, сім’ям  наших спілчан.
За перші п’ять днів на рахунок Благодійного фонду ФПО обласні, районні, первинні профспілкові організації перерахували понад 300 тисяч гривень.
Ще до початку централізованого збору коштів через фонд цілий ряд профспілкових організацій усіх рівнів самотужки спрямували кошти на підтримку Збройних сил України понад один мільйон гривень. Профспілкові організації освітян понад 650 тис. гривень,  працівників охорони здоров’я – 250 тис.грн., працівників державних установ понад 120 тис. грн., споживчої кооперації – 50 тис.грн..
З початку війни профспілки області уже мобілізували понад півтора мільйонів профспілкових коштів  на боротьбу з ворогом і ми будемо і на далі продовжувати цю роботу до нашої повної перемоги.


Президія ФПО

 
 
 
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ФПО
 

 

Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
Copyright(C) 2010. Федерація профспілок Вінницької області
Всі права захищені.
Дизайн та розробка:
Студія memCrab