Профспілки
районів області
Новини ФПО


ІНФОРМАЦІЙНА ДОШКА

Головна / Відбулась YII звітно-виборна Конференція ФПО
 

   28 квітня 2021 року відбулася VII звітно-виборна Конференція Федерації профспілок Вінницької області. Засідання відбувалося з дотриманням усіх карантинних норм (маски, сооціальна дистанція, санітайзери, вимірювання температури тіла біля входу у зал засідань).

    Перед початком Конференції делегати поклали квіти до меморіальної дошки колишньому Голові облпрофради, Герою Соціалістичної Праці П.М. Лук’янчикову. Відбулося відкриття Дошки Пошани Федерації профспілок області.

   Зі звітом про п’ятирічну роботу виступив Голова Федерації профспілок області Микола Колесник. У доповіді проаналізовано виконання Програми дій ФПО за 2015-2020 роки, визначені пріоритетні напрямки діяльності профспілок на майбутнє. Зазначалось, що незважаючи на складні політичні та соціально-економічні умови, в яких працювали профспілки у звітному періоді, рада Федерації профспілок області проводила роботу, спрямовану на підвищення мотивації профспілкового членства, зміцнення первинок, створення умов для захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів працюючих, розвитку соціального партнерства і здійснення повноважень по контролю за додержанням законодавства про працю.

  За результатами обговорення делегати визнали роботу ради ФПО задовільною.

    Головою Федерації профспілок Вінницької області  обрано Миколу Колесника, першим заступником Голови ФПО - Тетяну Побережну. Конференція ухвалила Постанову ”Про роботу Федерації профспілок області”, ряд резолюцій, а також затвердила Програму дій ФПО на 2021-2026 роки.

   Сформовано новий склад Ради, Президії та ревізійної комісії ФПО.

      В кінці зібрання Голова Федерації профспілок області Микола Колесник вручив профспілковим активістам нагороди з нагоди Дня Праці - 1-е Травня.


 
 
 
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ФПО
 

 

Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
Copyright(C) 2010. Федерація профспілок Вінницької області
Всі права захищені.
Дизайн та розробка:
Студія memCrab