Профспілки
районів області
Новини ФПО


ІНФОРМАЦІЙНА ДОШКА

Головна / Вітаємо з обранням !
 

Вітаємо з обранням!

     24 травня 2024 року в приміщенні Федерації профспілок області відбулася XXIII звітно-виборна конференція Вінницької обласної організації профспілки  працівників культури України.

     В роботі конференції взяли участь:    делегати від первинних профспілкових організацій, заступник Голови Вінницької обласної Ради Ігор Івасюк, Голова Федерації профспілок області Микола Колесник, директор департаменту культури Вінницької міської Ради Максим Філанчук, заступник директора департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної військової адміністрації Ярослав Якубовський, окремі керівники та голови первинних профспілкових організацій галузі.

     В змістовній доповіді голови обласної організації профспілки працівників культури Тетяни Побережної було відображено роботу профспілки за звітний період, визначені пріоритетні напрямки її діяльності на майбутнє.

     Особливу увагу доповідачка приділила самовідданій роботі працівників культури, які з перших днів війни надавали допомогу біженцям, переселенцям, постраждалим, активно долучилися до роботи у волонтерських центрах, більшість з яких розміщувалася у закладах культури територіальних громад; проводили мистецькі благодійні акції, концерти, завдяки яким зібрано значні кошти на підтримку ЗСУ та сил Територіально0ї оборони. В період воєнного стану профспілка приділяла значну увагу збереженню за працівниками заробітної плати та недопущенню масового надання працівникам відпусток без збереження заробітної плати.


     Делегати конференції взяли активну участь в обговоренні звіту, внесли багато пропозицій щодо покращення роботи профспілки в майбутньому.

     Головою обласної організації профспілки працівників культури одноголосно обрано Тетяну Побережну.

     На адресу XXIII звітно-виборної конференції надійшли вітальні телеграми від колег з інших областей України та членських організацій Федерації профспілок області.


     Щиро вітаємо Тетяну Побережну з переобранням на посаду голови обласної організації профспілки працівників культури та бажаємо їй з новими силами й натхненням продовжувати захищати права спілчан.

 
 
 
ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ФПО
 

 

Банер
 
Банер
 
Банер
 
Банер
Copyright(C) 2010. Федерація профспілок Вінницької області
Всі права захищені.
Дизайн та розробка:
Студія memCrab